Over Bymp

MELISSA

Mijn naam is Melissa Peperkamp, 17 jaar oud. Voor iemand van mijn leeftijd heb ik al heel wat snowboarduren achter de rug. Dat is niet zomaar!

Het begon allemaal toen ik met mijn ouders voor het eerst op wintersport ging. Als 3 jarige stond ik op de ski’s, die ik op mijn 6de inruilde voor een snowboard. Ik was een heus natuurtalent, zo bleek. Binnen no-time kwam ik al in bochtjes naar beneden. Eenmaal terug in Nederland startte ik met techniekles. Al snel waren mijn eerste freestyle tricks een feit. Hoe harder, hoe beter. Ik vond het geweldig.

2 jaar later gingen we als gezin op skivakantie in Oostenrijk. Het Dutch SBX team was hier aanwezig voor een trainingsweek. Ze spotte mij op de piste en vroegen of ik wilde deelnemen aan een trainingsdag. Maar natuurlijk! Na afloop van de training sloot ik officieel bij het team aan.

In het seizoen van 2013-2014 deed ik voor het eerst mee met de Nederlands Kampioenschappen in Laax – Zwitserland. Hier sleepte ik de titel Nederlands Kampioen binnen voor de Snowboardcross. Wat ik nooit had durven dromen werd werkelijkheid. In de jaren die volgden werd ik 4-voudig Nederlands Kampioen (2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018) en sleepte ik ook op internationaal niveau verschillende titels binnen. Het succes kon niet op! Om in een korte tijd zo veel mogelijk sneeuwervaring op te doen reisden mijn ouders en ik 3 jaar lang week in week uit van donderdag t/m maandag af naar de sneeuw.

YOUTH WORLD CHAMPIONSHIPS

In 2018 deed ik mijn intrede bij de Rookies van Nederland. Met het Nederlandse team reisde ik het hele seizoen door naar de sneeuw om veel trainingsuren te maken en Europa Cups te rijden. Onlangs kreeg ik het heugelijke nieuws dat ik de kwalificatie-eisen behaald heb om dit jaar naar de Youth World Championships te mogen in Zweden. Alle landen van de wereld sturen alleen hun beste snowboarders naar deze kampioenschappen. Een hele eer dus! 

Mijn doel is de beste van Nederland worden en op een dag de top 10 van de wereld rijden. Met mijn oneindige doorzettingsvermogen zet ik dan ook alles op alles om mijn dromen te verwezenlijken. Ik train hard en ik ben non stop in het buitenland. Stap voor stap op weg naar goud! Maar plezier en lol hebben in het snowboarden staat bij mij nog altijd voorop.

Wie niet waagt, wie niet wint!

SAMEN MET MIJN FAMILIE

Wie niet waagt, wie niet wint! Wij, de familie Peperkamp, zijn ervan overtuigd dat je de kansen die je in het leven krijgt moet benutten. Vanuit dit gedachtegoed richtten mijn ouders en ik in 2014 het merk by MP Headwear op. Om zo mijn snowboardtalent een serieuze kans te geven. Met topsport gaan flink wat kosten gemoeid. Met de verkoop van onze collectie in sportieve, hippe beanies en headbands zamelen we geld in om mijn weg naar de mogelijke top te bekostigen. Kwalitatief, tijdloos, sportief en hip, dát zijn de beanies en headbands van by MP Headwear. In de afgelopen 4 jaar is de verkoop met 600% gegroeid. Hierdoor kan ik mijn talent verder ontplooien en nog belangrijker: doen waar ik plezier in heb.

Handgemaakte beanies en headbands

over-wat-we-doen

WAT WE DOEN

De collectie van by MP Headwear bestaat uit handgemaakte beanies en headbands voor mannen en vrouwen. Draag ze tijdens een afdaling van de berg of een lange wandeling. Het maakt je outfit compleet én voorkomt koude oren!

In tegenstelling tot conculega’s hanteren wij maten. Zo garanderen wij voor elk hoofd een passend hoofddeksel. De maten M en L zijn standaard vertegenwoordigd in onze collectie. Maat S en XL maken we op maat.

Een hoofddeksel van by MP Headwear is gemaakt van 100% acryl wol en was je zonder enkele problemen uit in de wasmachine. Onze producten zijn niet voor even, maar voor de rest van je leven. Pas als je toe bent aan een nieuwe kleur vervang je jouw beanie of headband. En wees gerust, elk seizoen spelen wij in op de kleuren van het moment. De keuze is reuze!

De collectie van by MP Headwear is verkrijgbaar in verschillende winkels en in onze webshop.

Beanies for life – It completes your adventure